July 26, 2015

SEB TET 2 Answer Key / Paper Solution 2015 Exam Date 26 July 2015 (Un Official)

Posted by    at    No comments:
 

Download TET 2 Paper Solution By Maru Gujarat: Click Here


TET-2 Paper Solution / Answer Keys: -: English Grammar


1.      I am afraid I’m not hungry. I’ve ….. eaten lunch.
Ans: already
Chapter-32 :: Tenses - Perfect Present Tense

2.      The dishes ….. being served by Kala to the guests now. (‘The dishes ….. by Kala to the guests now.’-Correct Sentence)
Ans: are/are being served
Chapter-52 :: Active-Passive of Affirmative Sentences

3.      You may take away your shoes as they …..
Ans: have been polished
Chapter-52 :: Active-Passive of Affirmative Sentences

4.      Would you like ….. chicken ?
Ans: some
Chapter-47 :: Indefinite Pronouns

5.      Find out the correct spelling:
Ans: deficiency

6.      Rabindranath Tagore was one of the ….. poets of modern India.
Ans: greatest
Chapter-59 :: Degree

7.      Sudha ….. to her brother that they should visit Abu the following week.
Ans: proposed
Chapter-65 :: Direct-Indirect-6 of Let-Let me-Let's

8.      ….. the terrorist, the police followed him.
Ans. seeing

9.      This is ….. picture ….. caused sensation.
Ans: the same…as

10. Children ….. undue important.(importance must be here.)
Ans: should not be given
Chapter-53 :: Active-Passive of Negative Sentences
Chapter-39 :: Should-Ought to Modal Auxiliary Verbs

11. ….. they ….. their meal before you reached?
Ans: Had…..taken
Chapter-48 :: Conjunctions

12. I ….. TV when the telephone rang.
Ans: was watching
Chapter-48 :: Conjunctions

13. Jack is really ….. history, especially Japanese history.
Ans: interested in
Chapter-46 :: Prepositions

14. What ….. do at work?
Ans: have you to (must you is also applicable)
Chapter-50 :: to have to

15. ….. we won’t have much to talk about.
Ans: Unless he comes (little but doubtful)
Chapter-48 :: Conjunctions

16. Put proper question tag. I am a physician, …..
Ans: aren’t I?

17. Who can count the stars? Means…..
Ans: Nobody can count the stars.
Chapter-45 :: Wh. Questions Words-2 With Tenses&Modals

18. Smoking is injurious ….. health.
Ans. To
Chapter-46 :: Prepositions

19. Choose the correct order of sentence.
Ans: How many brothers have you?
Chapter-45 :: Wh. Questions Words-2 With Tenses&Modals

20. Which word is wrong for plural number:
Ans: Leafs
Chapter-8 :: Plural Making Rules and Guidelines

21. “The patient had died when the doctor came” – state the proper tense
Ans: Perfect Past tense
Chapter-33 :: Tenses - Perfect Past Tense

22.  … my opinion, you should take the advice of a surgeon.
Ans: According to

23. ‘He brought a good novel’ – Change voice:
Ans: A good novel was brought by him.
Chapter-52 :: Active-Passive of Affirmative Sentences

24. Which is correct sentence:
Ans: A bird is flying over our roofs.
Chapter-46 :: Prepositions

25.  Find out wrong group of synonyms.
Ans: Quit-Quiet

26.  Sonu and Mantra love ….. .
Ans: each other
Chapter-47 :: Indefinite Pronouns

27. Find out types of noun. “Gold and silver are precious things for ornaments.”
Ans: Material noun

28. The cow is standing ….. a tree.
Ans: under
Chapter-46 :: Prepositions

29. ‘What a beautiful picture it is!’ Make it simple Sentence.
Ans: It is a very beautiful picture.
Chapter-51 :: Exclamatory Sentences

30.  ‘Parth puts on a fine dress everyday’
Ans: wears

31.  If you worked hard, you ….. pass this test.
Ans: would
Chapter-48 :: Conjunctions


32.  Make one sentence:
Ans: My uncle takes neither tea nor coffee.
Chapter-48 :: Conjunctions

TET 2 Social Science Answer Key / Paper Solution

76  krushna
77 anhilpatn
78  driyassrusti
79  1/3
80  devpryag
81  bdhaprkar ni shala
82 bandhrana aamukh
83  smtol
84  khambhat
85   rajkot and vdora
86  pryag
87  knoj    hrsvrdhn
     Vatapi   pulkesi bijo
   Aachry nalanda
Hrshrchit  banbhtt

88  panchmdhhi
89  kvibhrt  gitgovind
90 viliym bentik
91  velshli shhkari yojna
92  1506  firngi
      1757  rsavdhh
     1764  bksr
      1765  mirjafr avsan
93  karobari
94  rastiabhilekhagar  dilhi
Aadivasi  amdavad
Hemchandra patn
Matiavses lothal 
95  satma
96  krkvrut pre
97  varnsi knyakumari
98  pandit dindyal
99  kamsutra
100  nv 9
101  keins
102   vanbandhu
103  1453 estbl
        1498 vaskodgama
       1510,firngi
       1818 mratha vigrh
104  budhh
105  nagrjun
106  dehradun
107  rajendraprsad
108  adalj
109  nagriktv
110  lapili
112  lokmany
113  jay jgt
114 vir savrkr
115  4 minti
116  pulikt
117  somnath
118  karbndeting
119 bhavngr uni
120     196042
121  21 ke vdhu
122  lord mekol
123 vorn hesting dvimukhi nabudi
124 rajysbha ni chutni sidhaloko dvara thay
125  mount k2
126  krakorm
127  nayrtvi mosmi pvno
128   rajsthan
129  vruksh mul lamba  unda padda
130  rjiya begm
131  avest kachnjangha  dhvlgiri  nandadevi
132  chilka puliket
134  utpadn sadhn ni maliki rajy
135  brajil arjtina
136  alifanta
137  mdurai
138  anklesvr
139  dholka
140  vnraj chavda
141  abbastyeeb
142  changdev
143   khjurah  mdhprdesh
Sury mandir  kornak
Martd  kasmir
Minakhi mhabli
144  binjodavadi
145   arhtsastri
146  krkvrut   visuvrut ni utre
Mkrvrut   visvrut ni dkshine
Visuvrut  pruthvi ni mdhy
147  16 Mi September 
148  prag atihasik
149  delvada
150  vagybht  nagarjun

TET 2 General Paper Solution 2015



No comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2014 EFreshInfo All Right Reserved
Developed by Marooti Inc
Designed by OddThemes